Training & Coaching

What matters most is how you see yourself

What matters most is how you see yourself

Als je  hoofd, hart en ziel weet te verbinden, worden je talenten vertaalt naar resultaten. Dat waar je naar verlangt. Dit kan werk zijn waar je blij van wordt en waarin je het beste van jezelf naar boven haalt, resultaten in de sport of het nemen van je eigen plek in deze intensieve samenleving.

In groepsbijeenkomsten of in individuele sessies gaan we werken aan het (her)ontdekken van je innerlijk weten. Hierdoor ben je in staat je eigen kracht te activeren en de verantwoordelijkheid te nemen om je talenten te leven.

Dit heet Innerlijk Leiderschap.

Op een uitnodigende en actieve manier verkennen we wat jouw onderbewuste je te vertellen heeft. Bewustwording, nieuwe inzichten en het verleggen van je denkkader brengen je tot inspiratie om de verandering niet alleen te willen, maar ook te doen.

Personal Intense Coaching

Consulten met 1-2 personen kunnen coronaproof plaatsvinden

Je bent een mooi mens met vele talenten. Waarom gaat het dan niet beter? Waarom word je er niet gelukkiger van? Kennelijk is er iets wat jou niet volledig tot bloei laat komen, iets wat je tegenhoudt en waar je naar wilt kijken.

Samen onderzoeken we wat dit is, waar het vandaan komt en wat er nodig is om dit echt op te lossen. Op een uitnodigende en actieve manier verkennen we wat jouw onderbewuste je te vertellen heeft. Bewustwording, nieuwe inzichten en het verleggen van je denkkader geven inzicht over de oorzaak en waar deze moet worden aangepakt.

Vaak gaan we terug naar jouw geschiedenis en die van je familie. Soms nog verder terug. Door naar de oorsprong van het dilemma terug te gaan, vindt daar energetisch een verandering plaats. Je investering op dat moment zet een blijvende verandering in gang.

De instrumenten waarmee wordt gewerkt, kennen hun oorsprong in:

  • Verandermanagement
  • Coaching
  • Systemisch- en energetisch werk
  • Helende reis
  • Familie-opstellingen
  • Regressie
  • Reïncarnatie
  • Psychodrama
  • Mediumschap
  • Numerologie

Een consult duurt ongeveer 2 – 2,5 uur. Kosten € 75,- per uur.

Wandelcoaching

Wil je wandelen in de natuur, terwijl er coaching plaatsvindt en je intuïtie, bewustwording en spirituele ontwikkeling groeit, maak dan een afspraak voor één of meerdere bijeenkomsten.

Vanuit Lieveren gaan we 1,5 – 2 uur de natuur in en werken aan het vraagstuk wat voorhanden ligt. De natuur en communicatie zorgen voor antwoorden, verlichting, waarbij we goed geaard terug komen. Voor het programma laat Ingeborg zich leiden door de natuur en de ongeziene wereld.

Kosten € 75,- per uur.